2024. June 17. Monday

Hírek

Népszerű hírek

Új buszmegálló a bokodi üdülőtelepen

2024. March 13., Wednesday 21:56

A hét folyamán adták át, azt az új buszmegállót, amely az Erőműi-tó partján elhelyezkedő zárt kiskertes övezet fő kereszteződésében, a terület határán lett kialakítva.

A bruttó 2.039.620 millió forint felhasználásával megvalósult fejlesztés során Oroszlány Város Önkormányzatának megbízásából egy két pados, hullámlemez fedésű, acél szerkezetes, polikarbonát oldalfalu felépítményt telepített az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. Az Alföldről rendelt zárt felépítményű buszmegálló kihelyezése mellett, a terület rendezése is a project részét képezte. Ezért a korábban gépjárművek által kitúrt, helyi járatokat kiszolgáló buszfordulót is feltöltötték és szélesítették a munkálatok során, valamint alvállalkozók bevonásával térkövezett utasperont készítettek a helyszínen.

A murvázás és a buszmegálló telepítését követően új közlekedési táblákat is elhelyeztek az érintett területen, a közlekedés segítése és az esetleges balesetek elkerülése érdekében. Tették mindezt, a Kecskéd Község Önkormányzat birtokában lévő, Bokodi-tó felé tartó szilárd burkolatú útfelület átalakítása nélkül, annak tulajdonjogának tiszteletben tartása mellett.

A tervek szerint, a szilárd burkolatú úttest és a földút találkozásánál kivitelezett beruházás a helyijáratokat (1T és 1Y) igénybe vevő lakosság közlekedését könnyíti majd meg, azoknak várakozást teszi komfortosabbá és élhetőbbé.

Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt.
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (34) 560-025
Központi cím: info@oihzrt.hu
Honlap: http://oihzrt.hu