2024. June 17. Monday

Hírek

Népszerű hírek

Zsákolj, ha tudsz! - szemétszedő kihívás 2023

2023. March 22., Wednesday 05:57

A közterületen elszórt hulladék ellen évek óta sziszifuszi küzdelmet folytat az OIH Zrt., ennek egy újabb állomása 2023-ban induló Zsákolj, ha tudsz kihívásunk, amelynek lényege, hogy gyűjtsünk össze környezetünkben minél több szemetet és erről készítsünk bejegyzést a közösségi médiában előtte-utána képek készítésével, ezzel ösztönözve lakótársainkat arra, hogy környezetükért ők is tegyenek.

A szemét ellen folytatott harc támogatói az MVM-Ose Lions csapata, valamint az Oroszlányi Bányászati Múzeum, akik felajánlották, hogy havonta vendégül látnak egy-egy szerencsést, akik a kihívás résztvevői közül kerülnek majd kisorsolásra minden hónap 25-én. A játékban azok vesznek részt, akik legalább egy, minimum 100 literes zsákot közterületen képződött szeméttel megtöltenek, ezt dokumentálják előtte-utána fotó készítésével, majd az OIH Zrt. közösségimédia oldalán a kihíváshoz hozzászólásban beküldik. A résztvevők neve annyiszor kerül a kalapba, ahány zsák hulladékot összegyűjtenek, így a szorgalmasabb szemétgyűjtők nagyobb eséllyel szállnak majd ringbe a belépőjegyekért.

Fontos, hogy a szemétszedők mindig viseljenek kesztyűt a munka során és az is, hogy az összegyűjtött hulladékos zsákokat jól látható, egyszerűen megközelíthető területen helyezzék el, megkönnyítve ezzel az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. munkatársainak a szemét elszállítását.

Mivel az MVM-Ose Lions csapata rendkívül fontosnak tartja a környezetszennyezés problémáját ezért felajánlottak a belépőjegyek mellett egy, a nagy csapat játékosai által dedikált kosárlabdát is, amit 2023 végén a legeredményesebb szemétszedőnek adnak majd át.

Zsákolj, ha tudsz, zsákoljunk együtt egy tisztább és fenntarthatóbb jövőért!

Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt.
2840 Oroszlány, Bánki Donát utca 2/J.
Telefon: +36 (34) 560-025
Központi cím: info@oihzrt.hu
Honlap: http://oihzrt.hu