Türelmet és megértést kérnek

2019. december 6., péntek 06:08

Elterelések, útlezárások miatt nehezen közelíthetik meg lakásaikat a Gönczi Ferenc utcában és környékén lakók, de már nem sokáig. A tervek szerint az utómunkálatok december második felében befejeződnek.

Ezzel kapcsolatban hívta fel a figyelmet Németh Gábor, az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. (OIH) vezérigazgatója, hogy az ott lakók ne próbálkozzanak a lezárt területen parkolni, mert akadályozzák a munkákat. A közelben több lehetőség is rendelkezésére áll a járműtulajdonosoknak. Ilyen a Petőfi udvar, a volt Sárga tömb helyén kialakított ideiglenes parkoló, a Malomsori óvodánál lévő, valamint a volt Ady mozi helyén kialakított terület.

- Már nem kell sokáig várni, hiszen zajlik az út és járda helyreállítás előkészítése – fogalmazott a cégvezető, aki a polgárok megértését és türelmét kéri a hátralévő időszakban.

Szintén a környéken élők megértésére van szükség a Haraszt-hegyi tematikus játszópark két bekötőútjánál, amelyek teljes helyreállítására csak a jövő év elején kerülhet sor. Itt a Pons Danubii, határon átnyúló együttműködés keretében a vágsellyei reneszánsz kastély mintájára készül az oroszlányi látványosság.

Kevesebb