A tisztább környezetért

2021. április 20., kedd 07:13

Társaságunk vállalati filozófiájának és tevékenységének is hangsúlyos eleme a környezetvédelem, ezért is támogatja a különböző civilszervezetek ilyen irányú akcióit.

Április 22-én, a Föld Napján „A Zöld Oroszlányért Program” keretében 4 közösség, az Oroszlány Barátainak Köre, az Örökifjak Nyugdíjas Klub, az OSZE Kerékpáros Szakosztály, valamint a BDSZ Nyugdíjas Szervezete kezdeményezésére kerül sor hulladékgyűjtésre a város környékén.

Május első napján az OSE ULTRAS szurkolói csoport tagjai a Majki utca, Majki dűlő, Agyagos dűlő területét, illetve a Majkra kivezető utak melletti részt rakják rendbe, és szintén május 1-én az OSE KÓSZÁK Természetjáró Szakosztálya is szervez egy hulladékgyűjtést a Majki erdőben, a Bányászati Múzeum környékén és az odavezető kivezető utak mellett, de nem marad ki a Csákvári út sem.

Az OIH Zrt. a közösségi akciók sikeres lebonyolításához biztosítja a szemetes zsákokat és az azokat fogadó konténert, valamint gondoskodik a hulladékos konténer elszállításáról – tájékoztatott Németh Gábor, az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. vezérigazgatója.

Kevesebb