Nem mind a miénk, ami világít!

2021. január 29., péntek 07:41

Társaságunkhoz és az Önkormányzathoz is rendre érkeznek lakossági bejelentések, panaszok a városban tapasztalható éjszakai világítással kapcsolatban.

Ezek egy része jogosan érkezik hozzánk, azonban – nem egy esetben – olyan hiányosságokat kérnek tőlünk számon, amelyek nem tartoznak hatáskörünkbe. Ilyenek például a vasúti átjárók, felüljárók lámpaoszlopos megvilágításával kapcsolatos jelzések (Bokodi út és Dózsa György út). De vannak olyan területek is, ahol a Vért, vagy más gazdaság társaság az üzemeltető.

Mindezektől függetlenül a hozzánk bejelentett hibákat továbbítjuk az illetékesekhez. Ezek javítását vagy az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. (szakasz- és rendszerhibák) munkatársai, vagy az Önkormányzat által pályázati eljárás során kiválasztott vállalkozók, vagy az érintett terület tulajdonosa végzi.

A városi közvilágítással kapcsolatos hibákat, rendellenességeket továbbra is tegyék meg a következő bejelentési lehetőségeket használva:
OroszlányApp, vagy info@oihzrt.hu, vagy a 34/560-025 telefonszámon.

Sajnos – rajtunk kívülálló okok miatt - a javítási munkák több esetben elhúzódnak, ezért szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

Kevesebb